A ‘Lost Not Forgotten Archives’-sorozat hatodik darabjaként jelent meg az a demófelvételeket tartalmazó összeállítás, amelyben a Dream Theater legelső, 1985-1986-os anyagait ismerhetjük meg.

Majesty

Az Inside Out Music a Dream Theater jelenlegi kiadójaként egy gyűjtői sorozatban adja ki a zenekar régi, korábban az Ytsejam Records által birtokolt archív felvételeit feljavított hangzással és korábban meg nem jelent bónusztartalommal felturbózva. A ‘Lost Not Forgotten Archives’-széria legújabb darabja a ’When Dream And Day ReUnite (Live)’ után a ’The Majesty Demos (1985-1986)’, amelyben a banda alapításának idejébe látogatunk vissza. John Petrucci, John Myung és Mike Portnoy rengeteg időt töltött a próbateremben, zenéltek, jammeltek és elkezdték egyedi ötleteiket megformálni, a legelső felvételeiket egy Tascam 244 kazettás stúdiómagnóval készítették. Később, amikor Kevin Moore billentyűssel és Chris Collins énekessel kiegészültek, a tervük az volt, hogy a Berkeley College Of Musicon megírt dalaikat velük együtt jobb minőségben újra rögzítik.
A ’Lost Not Forgotten Archives – The Majesty Demos (1985-1986)’ kilépett a hivatalos bootleg státuszból, a kiadvány kapható digipak CD-n, fekete, rózsaszín és sárga színű dupla vinyl + CD formátumban, és elérhető lett a népszerű streaming platformokon is, az alábbi hivatalos playlistre klikkelve pedig a teljes anyag ingyenesen meghallgatható.

 

 

Megosztás