Don Dokken „sokkal jobban van” egy új nyilatkozat szerint, bár korábban felröppentek hírek, hogy a nemrégiben végzett nyaki- és gerincműtéte után a keze „teljesen elsorvadt”.

Don Dokken

Úgy kb. egy hónapja a ‘The Classic Metal Show’-nak adott interjúban a Dokken frontembere azt mondta, a keze „halott” volt, olyan is elhangzott, hogy „teljesen elsorvadt” a november eleji műtét után. A 66 éves rocker azt mondta, „ki kell találnia, mit tegyen”, ha márciusban turrnéra indul a Dokkennel. „Nyilvánvalóan nem tudok öltözködni – magyarázkodott akkor. – Nem tudom felvenni a ruhámat. Nem tudok étkezni – tényleg nem tudok. Tehát megpróbálok találni valakit, aki velem jön a turnéra, hogy babysitteljen engem. De legalább tudok énekelni. A hangom jól érzi magát. Csak nem tudom a mikrofont tartani.”

 

 

Szombaton délután a következő nyilatkozatot tették közzé a Dokken közösségi média oldalán: „Nemrég interjúrészletek sorozatát tettek közzé a zenei hírportálokon Don egészségével és keze használatával kapcsolatban. Az az interjú [a ‘The Classic Metal Show’-nak adott] 2020. január elején jelent meg. Donnak nyaki- és gerincműtétje volt 2019. november elején. Volt néhány szövődmény; Don jobb karja és keze részben megbénult, és általános testi gyengeségben szenvedett. A januári interjú óta Don sokkal jobban van, és az orvosai szerint teljes mértékben fel fog épülni, de időbe telik. Még mindig nehézségei vannak tárgyak tartásában, és jelenleg nem tud gitározni, de ez nincs hatással a hangjára. Ezzel azt akarjuk mondani, a közelgő műsortervben jelenleg nincs változás.

Don aktívan írja az új dalokat is, lelkileg jól van, lelkesen várja a közelgő Dokken show-kat és nagyra értékeli a felőletek áradó támogatást. Nagyszerű Dokken-zenékre és show-kra számíthattok ez évben, csak ne számítsatok szaltókra!”

A múlt hónap végén a Dokken számos élő fellépést jelentett be erre az évre Amerikában, melyeket „különleges ráadással” hirdetnek, ahol George Lynch és Don Dokken újra együtt szerepelnek majd.

Megosztás