Folytatódik a Fear Factory drámája, a gitáros reagált a frontember kilépési nyilatkozatára. „Sok ostobaság”-nak nevezte az abban elhangzott dolgokat, de hozzátette, nem akarta, hogy Bell elhagyja a zenekart.

Dino Cazares Burton C. Bell Fear Factory

Burton C. Bell, a Fear Factory frontembere hétfőn jelentette be távozását a zenekarból az elmúlt évek jogi csatáinak mérgező hatására hivatkozva. Dino Cazares gitáros, aki ezekből a csatározásokból győztesként kikerülve most már a Fear Factory jogainak egyedüli birtokosa, „sok ostobaság”-nak nevezte Bell kilépési nyilatkozatát, hozzátéve: „Nem akartam, hogy elhagyja a zenekart. Azt akartam, hogy maradjon a zenekarban és folytassuk a munkát. Van egy lemezünk, ami jövőre megjelenik, és amikor újra megnyílik a lehetőség a turnézásra, menjünk ki a színpadra és nyomassuk. Ennyi az egész. Megkaptam a nevet, de semmi sem változik. Az egyetlen dolog, ami megváltozott, hogy másik személy birtokolja a nevet, mint korábban. Én így tekintek erre az egészre.”

Később kijelentette: „Nagyszerű lemezt csináltunk, ami jövőre meg is jelenik. Kár, hogy úgy döntött, nem marad a helyén, de az ajtó nyitva áll előtte. Tehát amikor úgy dönt, hogy túllép a múlt problémáin, én itt várok rá. De nem tudok túl sokáig várni, mert amikor újra megnyílnak a kapuk előttünk, vissza kell mennem a színpadra.”

Cazares megerősítette, hogy Bell éneke szerepel az új lemezen, hozzátéve, hogy Andy Sneap jelenleg épp keveri azt. A Nuclear Blast kiadó a márciusi megjelenést célozta meg. Bell másik zenekara, az Ascension of the Watchers ellenben a hírek szerint már a jövő hónapban kiadja új albumát.

Megosztás