Harminc év után kilépett a Fear Factoryből Burton C. Bell. Az énekes azért kényszerült ilyen drasztikus lépésre, mert teljesen elvesztette a bizalmat társaiban, akik az utóbbi évek pereskedéseivel gyakorlatilag lenullázták.

Fear Factory

Elhagyja a Fear Factoryt Burton C. Bell. Az énekes egy hosszú nyilatkozatot tett közzé, melyben elmondta, hogy teljesen elveszett a bizalom és a megbecsülés zenésztársai (Dino Cazares gitáros, Christian Olde Wolbers basszer és Raymond Herrera dobos) iránt, miután azok kisemmizték az elmúlt évek pereskedéseivel. „Egy visszahúzódó embernek tartom magam, aki szereti a személyes ügyeit megtartani magának és a szeretteinek. Átgondoltan teszek nyilatkozatokat, soha nem térek el az igazságtól, még annak ellenére sem, hogy a banda korábbi és jelenlegi tagjai részéről sorozatosak a hamis kijelentések és alaptalan vádaskodások. Az ilyen mérgező drámákban nem kívánok részt venni. Az elmúlt néhány év mélységesen gyötrelmes volt, a zenekar ezen tagjai romlott cselekedeteikkel kiölték belőlem a szenvedélyt. Kapzsiságuk egyenes következményeként ezek hárman keresztülrángattak az igazságtalan igazságszolgáltatási rendszeren, és a jogi eljárás miatt anyagilag a padlóra kerültem. Végül pedig ez a három tag rátette a kezét a fő megélhetési forrásomra. Ugyanakkor sosem vehetik el tőlem harminc év örökségét, amikor én voltam a gépezet dobogó szíve. Ezt a csapat egyetlen másik tagja – sem korábbi, sem jelenlegi – sem állíthatja magáról.” – írta többek között nyilatkozatában a zenész.

Az énekes a jövőben Ascension Of The Watchers nevű zenekarára, valamint egyéb projektjeire kíván koncentrálni, a Fear Factory pedig Dino Cazares szerint (aki elnyerte a névhasználati jogot) kiadja három éve elkészült lemezét.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás