Egy rövid videóban mutatta be új énekesét a Dino Cazares vezette Fear Factory, Milo Silvestro élőben a hétvégén mutatkozik be a Static X-szel szervezett közös észak-amerikai turnén.

Fear Factory - band 2023

Az eddig a nagyvilág számára ismeretlen Milo Silvestro személyében találta meg új énekesét a Fear Factory gépezete. Az Olaszországból származó fiatalember teljesen lenyűgözte a zenekarvezető Dino Cazarest, aki bizakodóan tekint a jövőbe a közös munkával kapcsolatosan. „Itt az ideje, hogy bemutassuk a világnak új énekesünket, Milo Silvestrót – mondta Dino. – A keresés hosszú és alapos volt, de biztosan tudom, hogy a megfelelő srácot találtuk meg.” Majd így folytatta: „Fontos hét lesz ez a Fear Factory karrierjében, mivel most már minden készen áll arra, hogy végre visszatérjünk a koncertszínpadokra. Alig várjuk, hogy útra keljünk és letaroljuk a közönséget!”

 

 

„Hatalmas lehetőség ez számomra – tette hozzá Milo Silvestro. – Sok éve vagyok rajongója a zenekarnak, éppen ezért ez most nagyon szürreális érzés, de izgatottan várom, hogy részese lehessek a Fear Factory történetének. Tudom, hogy hatalmas űrt kell betöltenem, de igyekszem a lehető legjobb teljesítményt nyújtani és méltóvá válni e legendás zenekar énekesi örökségéhez.”

A Fear Factory, mely az ‘Aggression Continuum’ albumot adta ki utoljára 2021-ben – ez volt Burton C. Bell énekes utolsó munkája a bandával –, most a Static X-szel közösen indul útnak, hogy a ’Rise Of The Machine’ turné észak-amerikai állomásain mutassák be először élőben új frontemberüket.

Megosztás