A holland rockerek az utrechti TivoliVredenburg zenepalotában adtak közönség nélküli, ingyenes lemezbemutató koncertet február 5-én és elkezdték a dalokat HD felbontásban közzétenni.

A DeWolffnak is alaposan kijutott a járványhelyzet következményeiből, mert éppenhogy beindult a ’Tascam Tapes’ albumot követő nagyszabású Európa-turné, le kellett fújni az egészet, a várva várt budapesti fellépés is elmaradt. Azóta lényegében visszahúzódtak a livestream show-k és a stúdiózás világába, csak néhány szigorúan szabályozott koncertet adtak az átmeneti lazítás idején. A rengeteg szabadidő produktívnak bizonyult, újabb lemezt sikerült tető alá hozni a karantén idején, amely ’Wolffpack’ címmel jelent meg február 5-én, amelyet aznap teljes egészében bemutattak az utrechti TivoliVredenburg zenepalotában. Közönség nem volt, de kamerák és internetkapcsolat igen, és ingyenesen közvetítették az egész show-t, amelyet elkezdtek dalonként, nagy felbontásban is megosztani, most a Bona Fide című dal került sorra.

 

 

Egyébként a közvetítés linkje még mindig él (alsó YouTube-ablak), azon az egész koncert visszanézhető még mindig a 15 perces visszaszámlálással együtt, ha valaki megelégszik 720p-vel.

Megosztás