Hamarosan érkezik a ’Devolution Series’ második része, amiben ezúttal egy karanténkonceret láthatunk és hallhatunk a kanadai zenésztől. Hogy milyen lett a ’Galactic Quarantine’? Az első kisfilmből kiderül.

Devin Townsend

A járvány okozta leállást Devin Townsend arra használta, hogy új ötleteken dolgozzon következő lemezeihez. Turnélehetőségek, valamint a rajongókkal való találkozások hiányában olyan élő albumokat, karanténlemezeket és általában érdekes projekteket készít, amelyek fenntartják az érdeklődést, amíg ő a nagyobb lélegzetű dolgaival foglalkozik. Az említett felvételeket rejtő sorozatot nevezte el ’Devolution Series’-nek, ennek keretében jelent meg elsőként az ’Acoustically Inclined, Live in Leeds’.

 

 

Június 25-én jelenik meg a második rész, amely livestream felvételeket tartalmaz ’Devolution Series #2 – Galactic Quarantine’ címmel, a 2020 folyamán készült felvételeket több helyszínen rögzítették az elmaradt turné és a nyári fesztiválok pótlására. Hogy mi vár ránk, azt az első előzetes Aftermath előadásából tudhatjuk meg. Az anyag CD + Blu-ray és 2 vinyl + CD fizikai formátumokban jön majd ki és persze ott lesz a streaming platformokon is.

’Devolution Series #2 – Galactic Quarantine’ dallista:

01. Velvet Kevorkian
02. All Hail The New Flesh
03. By Your Command
04. Almost Again
05. Juular
06. March Of The Poozers
07. Supercrush!
08. Hyperdrive
09. Stormbending
10. Deadhead
11. Aftermath
12. Love?
13. Spirits Will Collide
14. Kingdom
15. Detox

Megosztás