A kanadai zenész – kihasználva a pandémia adta lehetőségeket – úgy döntött, hogy egy kiadványsorozattal jelentkezik. Az első újdonság egy akusztikus bulit tartalmaz.

Devin Townsend is – mint sok más zenész – komponálásra használja a rászakadt időt. Miközben több lemezhez is gyűjti az ötleteit, a turnélehetőségek, valamint a rajongókkal való találkozások hiányában élő albumokat, karanténlemezeket és általában érdekes projekteket készít, amelyek fenntartják az érdeklődést, amíg ő a nagyobb volumenű kiadványokon dolgozik. A ’Devolution Series’-zel kapcsolatban így nyilatkozott: „Bemutatjuk nektek a ’Devolution Series’-t, szokatlan és érdekes felvételek gyűjteményét, melyeket szeretném, ha hallanának az emberek, de nem feltétlenül akarom a jelentősebb kiadványok közé sorolni. Ez a sorozat az összes karanténdalt és karanténkoncertet tartalmazza majd, valamint néhány élő műsort az utóbbi évekből. Az első kiadvány ezek közül a ’Live In Leeds’ show egy újrakevert és remaszterelt verziója, amely eredetileg az ‘Empath’ Ultimate Edition változatán szerepelt. Ez egy szuper akusztikus buli volt, amely megérdemli, hogy meghallgassák, szóval ezt akár tekinthetjük a sorozat bevezetőjének is. Remélem, nektek is tetszeni fog a ‘Devolution Series’!”

 

 

Ahogy Devin is említette, a ’Live In Leeds’ show videófelvétele korábban már megjelent az ’Empath’ bővített változatában, most a ’Devolution Series #1 – Acoustically Inclined, Live In Leeds’ csak a hanganyagot mutatja be. Az Inside Out Music március 19-re tűzte ki a megjelenést, digipack CD, és 2 LP + CD lemezeken, valamint a digitális platformokon lesz elérhető az újdonság. Ízelítőként a Hyperdrive előadásával akar kedvet csinálni Devin a kiadványhoz.

’Devolution Series #1 – Acoustically Inclined, Live in Leeds’ dallista:

01. Intro
02. Let it Roll
03. Funeral
04. Deadhead
05. Ih-Ah!
06. Love?
07. Hyperdrive
08. Terminal
09. Coast
10. Solar Winds
11. Thing Beyond Things

Devin Townsend

Megosztás