‘Live Attack’ címmel koncertanyagot ad ki augusztusban a Destruction. A kiadványról a Mad Butcher élő verziója máris csekkolható.

Destruction

Augusztus 13-án jelenik meg a Destruction első kiadványa a Napalm Recordsnál, ami egy vaskos koncertanyag ‘Live Attack’ címmel. A Blu-ray / CD kombóban megjelenő koncertfelvételt januárban rögzítették a svájci Prattelnben, a Z7 klubban, mely bulin természetesen a nézők nem lehettek jelen, ellenben Schmierék közvetítették a neten a fellépést.

 

 

A kiadványról alább egy Destruction-klasszikus, a Mad Butcher élő verziója máris csekkolható. „A Mad Butcher a valaha írt egyik első dalunk, egy igazi klasszikus – mondta Schmier. – Még mindig imádom élőben játszani, azt hiszem, időközben beszivárgott a DNS-embe is. Rengeteg emlék kötődik ehhez a dalhoz és a zenekar történetéhez. A szólórészbe visszacsempésztük az EP változat dupla szólórészét, amire a koncertek során a rajongók reagáltak is, ez pedig egészen elképesztő! Ezen kívül a felvétel tartalmaz még néhány meglepetést, olyan dalokat, amiket évtizedek óta nem játszottunk élőben.”

‘Live Attack’ dallista:

01. Born To Perish
02. Death Trap
03. Nailed To The Cross
04. Armageddonizer
05. Tormentor
06. Rotten
07. Mad Butcher
08. Reject Emotions
09. Thrash Till Death
10. Betrayal
11. Sign Of Fear
12. Damir’s Shred
13. Inspired By Death
14. Release From Agony
15. Life Without Sense
16. Antichrist
17. Invincible Force
18. Under Attack
19. Bestial Invasion
20. The Butcher Strikes Back
21. Curse The Gods
22. Total Desaster

Destruction

Megosztás