Folytatódik a pandémia alatti átrendeződés a metálpiacon. A Nuclear Blast alapítója új kiadót hozott létre Atomic Fire Records néven, magával vitte többek közt az Amorphist, a Primal Feart, a Helloweent, az MSG-t és a Sonata Arcticát, leigazolta az U.D.O.-t az AFM-től, miközben a Napalm sem tétlenkedett, elszipkázták a Metal Blade-től a Kissin’ Dynamite-ot, és most a Nuclear Blasttól az Acceptet is.

Accept 2022

Az osztrák kiadó nagyon büszke arra, hogy egyesítette erőit a legendás német heavy metal csapattal, az Accepttel! A germán zenekar gitárosa és alapítója, Wolf Hoffmann így nyilatkozott arról, hogy a zenekar az egész világra kiterjedő lemezszerződést írt alá az egyik vezető rock- és metálkiadóval: „Nagyon várom már, hogy egy olyan neves, független és erős kiadóval dolgozhassak együtt, mint a Napalm Records. Itt keményen dolgozó metálosok tevékenykednek, ez illik hozzánk. Meggyőződésünk, hogy közösen a következő szintre léphetünk.”

 

 

A Napalm Records vezérigazgatója, Thomas Caser – aki „másodállásban” a Visions Of Atlantis alapítója és dobosa – hozzátette: „Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy az Acceptet – ezt az abszolút nehézsúlyú heavy metal csapatot – a Napalm Records családjában üdvözölhetjük! Együtt teljes erőbedobással fogjuk hajtani ezt az acélgépezetet, és nagy várakozással tekintünk a további zenei mérföldkövek elé.”

Megosztás