A Joe Elliott énekesből, Rick Allen dobosból, Rick Savage basszusgitárosból, valamint Phil Collen és Vivian Campbell gitárosokból álló brit rockcsapat augusztus 28-án egy különleges közvetítéssel ünnepli a ‘High ‘n’ Dry’ című második nagylemezük megjelenésének 40. évfordulóját.

Def Leppard

A ‘High ‘n’ Dry 40th Anniversary Retrospective’ világszerte sugárzott premierje vadonatúj interjúkat tartalmaz többek között a Def Leppard tagjaival. Megnézheted, amint Joe, Rick és Sav elárulják, mi történt a kulisszák mögött a legendás 1981-es lemez készítése idején, míg Phil és Viv az albumnak a saját zenei pályájukra és a rock and roll világára gyakorolt hatásáról mesélnek. Mindezt kiegészítik a pályatársak, kollégák beszámolói, hogyan befolyásolta életüket a ‘High ‘n’ Dry’, és a rajongók is tehetnek fel kérdéseket a Def Leppard Vaulton keresztül (persze nincs garancia arra, hogy az eseményre beküldött minden rajongói kérdés bekerül az esemény közvetítésébe).

 

 

Az adás időpontja: 2021. augusztus 28. szombat, keleti parti idő szerint délután 4-kor, azaz Magyarországon este 10-től nézhető az online közvetítés.

A Def Leppard Vault weboldalán keresztül vásárolható jegyek belépést biztosítanak az élőben közvetített eseményre, 24 órás visszajátszási lehetőséggel és hozzáféréssel az exkluzív, csak ez idő alatt elérhető merch-csomagokhoz.

Def Leppard

 

Megosztás