Az énekes nem olyan rég egészségi állapotáról osztott meg néhány információt a világhálón. Végre elvégezték rajta a márciusban bejelentett sérvműtétet.

David Coverdale

David Coverdale-en végre-valahára elvégezték a beavatkozást! Nyár elején el kellett halasztani a sérvműtétet, mert a vírushelyzet miatt a nem életmentő operációkat későbbre tolták. Covid-19 ide vagy oda, a Whitesnake semmiképp nem turnézott volna 2020-ban a Sammy Hagar & The Circle-lel, még a pandémia előtt bejelentették, hogy a főnök operációja miatt idén lefújtak minden koncertet. Ám most nagyon bizakodó Coverdale: „Végre túlestem az operáción! Ezer köszönet mindenkinek a törődésért, a szeretetért, és a profiknak, hogy ilyen jó kezekben voltam. Na és nektek is kedveseim, áldjon meg az ég benneteket, éjjel-nappal, bárhol is vagytok. Szeretlek titeket, vigyázzatok magatokra!”

A Whitesnake háza táján már tervezik a tavaly megjelent ’Flesh & Blood’ album promóciós turnéjának folytatását. A lemez tíz európai ország listáján bekerült az első tíz lemez közé.

Megosztás