Addig is itt egy felvezető kislemez, a Hard To Keep Faith és az ahhoz készült videó.

Damian Wilson

Damian Wilson bemutatott egy videót új kislemezéhez, a Hard To Keep Faithhez. Ez az első új zenei alkotás Wilson hamarosan megjelenő új szólóalbumáról, amely 2021 tavaszán kerül boltokba. A videóban Wilson egyedül lép fel az üres Birmingham Symphony Hallban, a zenekar többi tagja, köztük néhány ismert arc a progresszív rock világából, a helyszínen elhelyezett képernyőkön látható.

„A dal címe: Nehéz megtartani a hitet. Ez egy nagyon jó szófordulat ezekre az időkre, különösen a mi iparágunkban – magyarázta az énekes. – Csalódottak vagyunk és hitehagyottak, de még mindig kapcsolatban állunk egymással, még mindig együtt vagyunk. Fiatalemberként a birminghami Symphony Hall előtt álltam, és arról álmodoztam, egyszer majd fellépek itt. Hihetetlen ezen a helyszínen játszani, még így üresen is tele van kitörésre váró energiával. Nagyon köszönöm a birminghami Symphony Hallnak és minden zenésznek, akik segítettek. Olyan nevek közreműködtek a dalban, mint például Lee Pomeroy, Adam Wakeman, Bill Shanley, Joe Lazarus és Brian Willoughby a Strawbsból. És a legfontosabb: nagyon köszönöm fiamnak, Sachának, aki filmre vette és összerakta ezt a klipet.”

A digitális kislemez, amely már elérhető az összes jelentős streaming platformon, 3 élő felvételt tartalmaz Wilson koncertjéből, melyet 2019 októberében adott a londoni St.Pancras Öregtemplomban, köztük egy Depeche Mode-feldolgozást, a Somebodyt is.

Júliusban jelentették be, hogy Wilson váltotta Paul Manzit a nagy múltú brit proggerek, az Arena énekeseként, akikkel szintén együtt dolgozik a ’The Theory Of Molecular Inheritance’ című albumon, amit ősszel meg is turnéztatnak.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás