Dream Theater – Animációs videón az At Wit’s End

írta karpatisz | 2019.12.02.

Pár nap múlva kezdi meg Dél-Amerikában a koncertezést a Dream Theater, ahol szintén a két részes ünnepi műsort lehet majd látni. A közelgő időpontok miatt a kiadó egy friss videót tett közzé, melyet a ’Distance Over Time’ egyik húzódalához készítettek.

Február 22-én jelent meg az amerikai ötösfogat legutóbbi nagylemeze, melyet különleges módon népszerűsítenek. A ’Distance Over Time’-ra épülő első első rész mellett az idén 20 éves ’Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory’ is megszólal teljes egészében a bulikon. Ez a sorozat érkezik meg most Dél-Amerikába, ahol Brazíliában, Argentínában, Chilében lépnek majd színpadra, összesen 7 alkalommal. Felkészülés gyanánt készítette az InsideOut Music az At Wit’s End című dalhoz az animációs kisfilmet. A dal már a koncertprogram része az utóbbi észak-amerikai sorozat óta. Maga a kisfilm egyébként a 2019. szeptember 20. óta kapható különleges CD/Blu-ray lemezeket rejtő speciális kiadásra került rá.

Ne feledd, hogy a különleges ünnepi műsort Budapesten is láthatjuk február 8-án a Papp László Budapest Sportarénában. A bejelentés idején készült James LaBrie interjút pedig ITT lehet még egyszer elolvasni.