Coldplay-koncert 16 év után, 2024. június 16-án a Puskás Arénában! Ha jó helyet akarsz, csapj le rá jövő héten, ha olcsót, várj vele egy keveset!

Coldplay

A Coldplay 2023-as telt házas stadionturnéját követően bejelentette az európai koncertek harmadik körét 2024 nyarára, a dátumok között megtalálható a zenekar első fellépése Görögországban, Romániában és Finnországban, valamint az első római koncertjük 2003, és az első budapesti 2008 óta.


A zenekar a regisztrált rajongói számára honlapján keresztül július 25-én reggel 9 órától biztosít elővásárlási lehetőséget, a Live Nation-tagok július 26-án 9 órától élhetnek elővásárlási jogukkal. A teljeskörű jegyértékesítés a turné minden állomására július 28-án, pénteken délelőtt 10 órakor kezdődik.

A Coldplay azt is megerősítette, hogy egy későbbi időpontban, korlátozott számban úgynevezett ‘Infinity’ jegyeket hoz forgalomba a koncertekre, jegyenként 20 eurónak megfelelő helyi összegért. Az ‘Infinity’ jegyek minden Coldplay-koncertre kaphatók lesznek, hogy a ‘Music Of The Spheres’-turné elérhető legyen minden rajongó számára. Egy vásárló maximum két ilyen jegyet vehet, és párban kell megvásárolni az egymás mellé szóló jegyeket.

További infók az esemény Facebook-oldalán.

Coldplay

Megosztás