A néhai Soundgarden-frontember születésnapja alkalmából több érdekesség is napvilágot látott nemrég, melyek között található egy önéletrajzi kötet és egy Guns N’ Roses-feldolgozás is. A szóban forgó biográfia ráadásul már a jövő héten a boltokba kerül.

Chris Cornell

’Total F*cking Godhead – The Biography Of Chris Cornell’ címmel jelenik meg július 28-án Chris Cornell életrajzi kötete a Post Hill Press gondozásában. A könyv szerzője a seattle-i Corbin Reiff, aki elsősorban Cornell Soundgardennel való sikertörténetét meséli el, azonban nem hagyta ki a kötetből a zenész dinamikus szólókarrierjét és az Audioslave-vel töltött éveket sem. „A ’Total F*cking Godhead’ bemutatja, hogyan emelkedett fel Cornell és halhatatlan zenekara, a Soundgarden az 1980-as post-punk undergroundból, hogy uralja a ’90-es évek populáris kultúráját olyan zenekarokkal együtt, mint a Pearl Jam, az Alice In Chains és a Nirvana. Mindezt a zenész saját szavaival, valamint azok segítségével meséli el a kötet, akik ismerték és dolgoztak vele.” – szól a könyv ajánlója.

 

 

Chris Cornell

Tegnap óta egy Guns N’ Roses-dal, a Patience feldolgozása is elérhető Cornell előadásában, amit születésnapja alkalmából tettek közzé a neten. A dalt Brendan O’Brien producerrel készítette a zenész és elvileg arról a feldolgozásalbumról származik, melyen halála előtt dolgozott a Soundgarden néhai frontembere.

 

Megosztás