Július harmadik hétvégéjén debütál Nagykovácsiban az ország első mini bluesfesztiválja, a Blueskohó. A kétnapos rendezvényen a hazai blues és rockabilly élet kiválóságai szórakoztatják a műfaj iránt érdeklődőket.

Blueskohó

A Blueskohó első napján a szájharmonika-legenda Szabó Tamás zenekara, a Mojo és a New Orleans-blues piacvezető magyar bandája, a Jambalaya látható. Őket követi második nap a rockabilly színtérről ismerős Long Tall Sonny és a Pawnshop a Chicago blues, a west coast western, a swing és a country blues izgalmas ötvözésével. A szombat estét Teddy Harpo egyszemélyes blues-showja zárja.

 

 

A szervezők úgy döntöttek, a kényelmes és tökéletes koncertélmény érdekében a Blueskohó fesztivál mindkét napjára csak 150-150 jegy lesz kapható. A rendezvényt a jelenlegi szabályok értelmében csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők és kiskorú hozzátartozóik látogathatják. A belépés 14 éves kor alatt ingyenes. A kiváló zenék mellé a stílusos gasztronómiai élményt a fesztiválnak otthont adó Nagy Kohó biztosítja autentikus barbecue ételekkel és speciális pulled pork szendvicsekkel  A blues hétvégére különleges New Orelans-i menü is várható!

 
I. Blueskohó Fesztivál – Nagykovácsi
2021. július 23-24.

Helyszín: Nagykovácsi A Nagy Kohó

További infók:

Megosztás