Egy hét múlva, november 18-án a Barba Negra Red Stage-en ünnepli 30. születésnapját a Black-Out. A jó ideje nem koncertező zenekar extra hosszú műsorral és különleges vendégekkel készül a megismételhetetlen alkalomra.

Black-Out

Kowalsky, Csányi Zoltán, Csányi Szabolcs és Fehérvári Attila, azaz a Black-Out 2017 januárjában állt utoljára színpadra teljes műsorral. Tavaly a Lénárd László-emlékesten két számmal búcsúztak az újságírótól, és Kowa itt jelentette be, hogy jövőre biztosan lesz egy Black-Out-koncert az eredeti felállással. Ami azt jelenti, hogy Andrics Laci, aki ugyan már sok-sok éve nincs a zenekarban, de szoros barátság fűzi hozzájuk, szintén ott lesz november 18-án. Temesi Berci, a Black-Out család örökös tagja is velük tart. Szemenyei Ádám 8 éve együtt zenél Szabival az AB/CD zenekarban, és nem mellesleg igazi Black-Out fanatikus, a „rocktesóságot” új szintre emelik azzal, hogy gitár fronton erősíti majd a csapatot.

 

 

„30 év jelentős intervallum egy ember életében, mégis mintha egy szempillantás lett volna ez az egész. Az emlékek részletesen bennem élnek, a dalokat gyakorlatilag fel sem kell elevenítenem, hiszen a mai napig a fejemben vannak. Minden csoda, amit a színpadon megéltem pár évtized alatt, a Black-Out időszak méhében fogantatott. Izgatottan és nagy lelkesedéssel várom a novemberi koncertet, amelyre méltán lehet mondani, hogy egyszeri és megismételhetetlen lesz! Egészen biztos, hogy különleges élmény vár mindenkire, aki ott lesz” – mondta Kowalsky az esemény beharangozójában.

Black-Out 30
Barba Negra, 2023. november 18.
A pontos menetrend:
19:00 Kapunyitás
19:20 Tulpa
20:30 Black-Out
Jegyet a Rock 1-en keresztül 5500 forintért lehet venni, a helyszínen – ha marad – már 6500 forintba fog kerülni. További részletek az esemény Facebook-oldalán.

Black-Out

Megosztás