A Zakk Wylde fémjelezte Black Label Societynek ’None More Black’ címmel átfogó vinyl kiadványa jelent meg, amely a zenekar eddig megjelent 10 stúdióalbumának remaszterizált változatán kívül két extra korongot is tartalmaz.

A rendkívül igényesen kivitelezett masszív fekete-fekete dombornyomott ’None More Black’ doboz a stúdióanyagokon kívül rengeteg extrát is tartalmaz, többek között egy keményfedelű 32 oldalas albumot, amely a zenekar karrierjét mutatja be, valamint egy ’Odin’s Demolition Squad’ feliratú felvarrót és egy, a gyűjtemény grafikájával ellátott sörnyitót is, amely nyilván elengedhetetlen kelléke lesz a végighallgatós összejöveteleknek. Ezenkívül a ’The Song Remains Not The Same II’ válogatáslemezt, amely az első részhez hasonlóan újragondolt dalok gyűjteménye, valamint a ’Nuns And Roaches: Tasty Little Bastards’ című 6 dalos EP-t, amelynek felvételei 1999-ben készültek, de csak tíz évvel később, 2019-ben jelent meg 12 colos színes vinylen, 2400 darabra limitálva. A megjelenés alkalmából a 2014-es Blind Manhez készített a banda új videót.
Aki szeretné a gyűjteményében tudni ezt az 1500 darabra korlátozott, szemet gyönyörködtető „dobozkát”, a kiadó webshopjából máris megrendelheti potom 325 €-ért. Nem kell aggódni a szállítási költség miatt, az benne van!

 

 

 

Megosztás