Sok nagy névvel dolgozott már együtt a Babymetal, most Németországra esett a választásuk, és legújabb dalukhoz az Electric Callboy legénységét szemelték ki partnernek.

Babymetal

A japán “kiscsajszis” Babymetal zenekar már eddig is dolgozott hírességekkel – elég csak megemlíteni Rob Halford, Joakim Brodén, Alissa White-Gluz és Tom Morello nevét, vagy nemrég a Bring Me The Horizonnal is kooperáltak –, most újabb skalpot gyűjtöttek be. Ezúttal nem más, mint az arénákat megtöltő, hazánkban kétszer is telt házat produkáló, jelenleg az egyik legjobban futó európai csapat, az Electric Callboy legénysége akadt a horgukra.
A Rókaisten földi helytartói a “tekkno metal” nagyjaival készítették el legújabb dalukat, a Ratatatát. A dal a két banda saját határait feszegetve, remekül ötvözi a két jellegzetes stílust. A lánytrió el van ragadtatva a végeredménytől: „Verhetetlen!”
Természetesen a németek sem hagyták szó nélkül a dalt és az együttműködést: „Nagy móka volt a Babymetallal dolgozni, egyesítettük kreatív erőinket és végül kihoztuk a két zenei világból a legjobbat. Imádjuk a Ratatatát!”
A dalhoz készült vicces, retródiszkók hangulatát idéző videót a Schillobros. vizuális médiacég készítette, akik már régóta dolgoznak az Electric Callboyjal.

 

 

Babymetal

Megosztás