Fehér Holló és Kovács Zoltán (Zeller), a No Last Page két frontembere a Banana Records KEMP dalszerző táborában ismerkedett meg Hundred Sinsszel. Hollóék vendégként végigkísérték őket az idei koncertszezonban, most pedig közös dalt adtak ki Backroom címmel.

Hundred Sins

Fehér Holló így nyilatkozott a dalról: „Annyi mindenbe próbálunk menekülni a valóság és magunk elől, hogy néha ez felemészt minket. Kiskoromban nem értettem a szüleim válását, sokszor dühös voltam rájuk, aztán arra is rájöttem idővel, hogy nem lehet mindenhol megfelelni. Mindenki elvárja tőled, hogy teljesítsd, hozd a maxot, közben ezt legtöbbször nem is kapod vissza. Próbálok én is pozitív maradni, mindig segíteni másoknak, adni, ha tudok, de néha elfogyok és hiába vannak barátaim, azt érzem, nincs senkim. Erről szól ez a dal.”

Bár a Backroom kifejezetten borúsra és dühösre sikerült, az NLP mögött nagyon boldog időszak áll. Sikeres nyarat zártak, készülnek az első zenekaros koncertjükre is, ráadásul elkészült a 24 számos lemezük is, a ’Bordélyház’. A lemezen olyan közreműködőket lehet találni, mint Bongor, Mardoll, Peety, Almos Beatz vagy épp Schëri Luxio. Sok komoly tartalom is született az albumra, de modern bordal is, ami arról szól, hogy az ő elfogadó közegükben mindenki az, aki csak lenni szeretne.
„Annyira jó fogadtatásban részesültünk Hundred Sins koncertjein, hogy csak mostanra sikerült lenyugodnom. Azt gondolom, hogy az NLP már most nagyon sokat köszönhet ennek a közreműködésnek és remélem, hogy a továbbiakban is dolgozhatunk együtt, akár koncerten, akár a stúdióban” – mondta Zeller. „Számomra a legjobb élmény, hogy működött ez a trap metál zene az OTL és a metalhead közönségnek is. Pont ez volt a vízióm az egész NLP projekttel az elején – mesélte Holló a Hundred Sins-turné kapcsán. – Most végre láthattam, hogy az elvileg különböző stílust hallgató közönség ugyanúgy húzza szét a kört a pogóhoz. Novemberben jön is az első zenekaros NLP-koncert! Nem pogó, baráti ketrecharc.”

Megosztás