2021 folyamán jelenik meg az Auri második lemeze. A projektben a Nightwish főnöke, Tuomas Holopainen zenél együtt feleségével, Johanna Kurkelával és Troy Donockley-val.

Auri – Készül Tuomas Holopainenék új albuma

Készül 2018-as debütlemezének folytatására az Auri. A csapat főkolomposa a Nightwish vezére, Tuomas Holopainen, aki Troy Donockley és felesége, Johanna Kurkela társaságában zenél együtt a formációban. Holopainen szerint a második lemez anyaga már készül, mely 2021 folyamán kerülhet a boltokba. „Az új Auri-album már tervben van, az elképzelés az, hogy 2021 folyamán rögzítjük és adjuk ki. Már van hét vagy nyolc kész dalunk, úgyhogy csak idő kérdése, hogy mikor és hol tudjuk ezeket felvenni. Eddig azonban kiválóan hangzanak!”

 

 

Addig azonban a rajongók figyelme a Nightwish új lemezére irányulhat, ugyanis a gárda dupla albuma, a ’Human. :II: Nature’ április 10-én jelenik meg. Ha nem hallottad róla az első dalt, akkor kattints IDE, továbbá ne feledd, hogy december 7-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lép fel a csapat, a koncert Facebook-eseménye ITT található.

Megosztás