Az At Night I Fly új dallal jelentkezett, amely a készülő új nagylemezükbe enged betekintést, február 18-án a Kék Yukban adnak koncertet a Djentries és a Petricor társaságában.

At Night I Fly

Bátky “BZ” Zoltán (ének), Horváth András Ádám (gitár) és Springer Gergely (basszusgitár) Vaczó Gáborral (dob) folytatja  az At Night I Fly történetét. Bár a csapat még 2012-ben debütált a ’September Kills’ EP-vel, első teljes hosszúságú anyaguk, a ’Mirror Maze’ 7 évvel később jelent meg. A Kővágó Zsolt vendégbillentyűssel kiegészült új felállás idén nyárra tervezi a második album érkezését, ennek első előzetese a Distress, amelyről így meséltek:
„A ’Mirror Maze’ című lemezünk 2019 végén jelent meg, és most már elárulhatjuk, hogy nekiálltunk elkészíteni a folytatást. Viszont azért, hogy az új anyag hangulatába már most betekintést adhassunk, az egyik dalt különleges formában jelentetjük meg. Azért, hogy a majdani lemez hangzása egységes maradjon, az előzetesként megjelenő Distress című szerzeményt live session formájában rögzítettük: ez jelen esetben azt takarja, hogy egy klipforgatással kötöttük össze, viszont a dalt a helyszínen, élőben játszottuk el.”
A zene keverését és masterelését Hidasi Barnabás (HLSTUDIO) végezte, a videó rendezéséért, felvételéért és utómunkáiért Fekete Gergő és stábja felelt.
Az At Night I Fly legközelebbi koncertje február 18-án lesz a budapesti Kék Yukban, előttük a Djentries és a Petricor lép fel. A koncertre jegyet a TIXA felületén lehet váltani, további információ az esemény Facebook-oldalán.

 

 

At Night I Fly

Megosztás