Újabb élő karanténvideót készített az At Night I Fly a múltkori The Pit videóhoz hasonlóan. Egyben bejelentették azt is, hogy a jövőben új dobossal folytatják.

At Night I Fly

Az At Night I Fly tagjai ezúttal is különböző helyszíneken, de élőben játszották el a decemberben megjelent és egyöntetű szakmai sikert aratott ’Mirror Maze’ album újabb dalát, az Afterlife-ot. A dal nemcsak egyfajta beharangozó a lemezmegjelenést követő első koncertekhez, de egyben Nagygyörgy Gábor dobos utolsó felvétele is a zenekarral.

 

 

Gábor jelenleg az élet egyéb területeire koncentrál, ezért teljesen baráti hangulatban búcsúzott, a csapatot továbbvivő tagok pedig nagyon köszönik neki az eddigi éveket és a befektetett munkát. A karanténidőszak végére sikerült is megtalálni az utódját Erdei Attila személyében, akit korábban az Agregator és a Superbutt tagjaként, vagy a Sear Bliss beugrósaként lehetett megismerni, az At Night I Fly mellett pedig jelenleg is tagja a Clue, az Etovics és az Autumn Twilight formációknak.

Az új felállás bemutatkozása augusztus 14-én lesz Szigetváron, a Prog Camp színpadán, itt hangzik el az a program, amelyet márciusban a Barba Negrában a Riverside vendégeként játszott volna el a zenekar, ám az a koncert végül a járvány miatt az utolsó pillanatban hiúsult meg. A teljes hangzásképet segíti, hogy a lemezen is közreműködő Kővágó Zsolt billentyűs (Honeybeast, Dreyelands) is színpadra lép. Emellett már megvan a teljes lemezbemutató koncert dátuma is, ez szeptember 26-án lesz a Robotban a Salvus társaságában.

 

Megosztás