Vége a várakozásnak, kiderült, hogy mikor jelenik meg az Armored Saint új lemeze. Az októberben érkező anyag John Bush szerint ezúttal is egy fokkal magasabb szintű, mint a 2015-ös elődje.

Armored Saint

A Metal Blade Records gondozásában jelenik meg októberben az Armored Saint új albuma. A 2015-ös ’Win Hands Down’ folytatásának producere Bill Metoyer, valamint a csapat basszere, Joey Vera volt, míg a keverést Jay Rustonre (Stone Sour, Steel Panther, Amon Amarth) bízták ezúttal is.

Sokat nem tudni a részletekről, de egy korábbi interjúban a banda frontembere, John Bush a következőket mondta az albumról: „Még nincs meg a hivatalos cím, úgyhogy nem akarok elhamarkodott kijelentést tenni, ennek ellenére elmondhatom, hogy ez egy hihetetlen album lesz. Nagyon büszke vagyok arra, amit írtunk, mivel úgy szól, mint egy 2020-as Armored Saint-lemez. Mindig a zenekar alapjaitól indulunk, ugyanakkor törekedünk a fejlődésre és feszegetjük a határainkat, valamint dalszerzés szempontjából kihívások elé állítjuk magunkat.”

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás