Egy hónap van már csak hátra az új Star One-album megjelenéséig, amelyet most a Revel In Time című dallal népszerűsítenek. A címadó tételt a ’Bill és Ted oltári kalandja’ című film ihlette, a bemutatóhoz pedig látványos klipet készítettek.

Arjen Lucassen

Az Ayreon-opuszok atyja, Arjen Anthony LucassenRevel In Time’ címmel új Star One-lemezzel jelentkezik február 18-án. A kiadvány különlegessége, hogy az első lemezen hallható dalok a bónuszlemezen más énekesek előadásában szólalnak meg, Arjen a ’Transitus’-hoz hasonlóan a Facebook-oldalán fedi fel folyamatosan az új művén közreműködők névsorát. A Lost Children Of The Universe, a Fate Of Man és a Prescient után a címadó dalt ismerhetjük meg, amelyben Brandon Yeagley (Crobot) és Adrian Vandenberg (ex-Whitesnake) működnek közre. A Revel In Time című dallal egy időben a vendéglista is teljessé vált, az utolsó sorozatban a következő hangszereseket és énekeseket mutatta be a szerző: Joost van den Broek (Ayreon), Brandon Yeagley (Crobot), Wilmer Waarbroek (Ayreon), Jens Johansson (Rainbow, Yngwie Malmsteen, Stratovarius), John Jaycee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon), Russell Allen (Symphony X) és persze maga Arjen Lucassen. A videó alatti képen dalok szerinti bontásban láthatjuk a teljes vendéglistát.

 

 

A holland zenész az alábbi ajánlót küldte az új dalához: „Kedves barátaim! Jobb, ha megkapaszkodtok, mert egy igazán őrült klip érkezett. Itt a negyedik kislemez a Revel In Time-hoz. A dal a szintén őrült ’Bill és Ted oltári kalandja’ című film alapján készült. Hollandiában és az USA-ban forgatták, és persze az űrben. Ez minden bizonnyal az eddigi legváltozatosabb Star One-album lett. Az epikus Lost Children Of The Universe, a gyors és őrült Fate Of Man, a komplex és progos Prescient után most itt van ez a mámorosan vad utazás a Revel In Time-ban. Nagyon remélem, hogy van humorérzéketek, és remélem, ti is élvezni fogjátok ezt a csodálatos repülést térben és időben!”

Az Inside Out Musicnál továbbra is előrendelhető az újdonság dupla digipak CD, ezüst, narancs vagy fekete színű vinyl lemezeken és a 3 CD + Blu-ray korongokat rejtő artbook verzióban is. A dedikált példányokért viszont a Star One új webshopjába kell menni.

Star One

Megosztás