Megérkezett a harmadik kislemezdal a februárban megjelenő új Star One-albumról, amelyben két énekes, Mike Mills (Toehider) és Ross Jennings (Haken) a főszereplők. A Prescient klipjéhez az amerikai tévésorozat, az ‘Alkonyzóna’ nyújtott ihletet.

Arjen Lucassen

Az Ayreon-opuszok atyja, Arjen Anthony LucassenRevel In Time’ címmel új Star One-lemezzel jelentkezik február 18-án. A kiadvány különlegessége, hogy az első lemezen hallható dalok a bónuszlemezen más énekesek előadásában szólalnak meg, Arjen a ’Transitus’-hoz hasonlóan a Facebook-oldalán fedi fel folyamatosan az új művén közreműködők névsorát. A korábbiakban bemutatott vendégek mellé a következők csatlakoznak: Mike Andersson (Tungsten), Adrian Vandenberg (ex-Whitesnake), Alessandro Del Vecchio (Hardline, Sunstorm), Jeff Scott Soto (Sons of Apollo, SOTO), Will Shaw (Heir Apparent), Ross Jennings (Haken), Marcel Singor (Kayak), Mike Mills (Toehider, Ayreon), Joel Hoekstra (Whitesnake, TSO), Dan Swanö (Edge of Sanity) és Damian Wilson (Headspace, Ayreon). A Lost Children Of The Universe és a Fate Of Man után megismerhetjük a Prescient című tételt, amelyről így mesélt a holland zenész: „Minden egyes számnak teljesen más hangulata van. Az első kislemez, a Lost Children Of The Universe epikus, a második, a Fate Of Man egy gyors metálszám, a Prescient pedig egyértelműen a legprogosabb az egész albumon. A videóklippel megpróbáltuk megragadni a ‘Twilight Zone’ vintage fekete-fehér hangulatát, egy csipetnyi David Lynchcsel fűszerezve.”

 

 

Az Inside Out Music elindította az újdonság előrendelését, így már elő lehet jegyezni a 2 CD, a deluxe 3 CD + Blu-ray artbook és a gatefold borítós színes és fekete 2 LP vinyl lemezeket is. Ezen kívül a kiadó a két korábbi Star One-kiadványt is újra megjelenteti, így március 11-én érkezik a ’Space Metal’, majd április 1-én pedig a ’Victims Of The Modern Age’. Mindkettő digipack csomagolású CD-n és fekete, valamint színes vinyl lemezeken is elérhető lesz. Akik dedikált példányt szeretnének a ’Revel In Time’-ból, azoknak a Star One új webshopjában van lehetőségük ilyen exkluzív példányt beszerezni.

Megosztás