Lerántotta a leplet az Arch Enemy legújabb nagylemezének a borítójáról és dalainak címéről. A ’Deceivers’ júliusban jelenik meg, a következő kislemez pedig egy hét múlva.

Arch Enemy

A dallamos death metal népszerű zenekarának, az Arch Enemynek július 29-én érkezik a 11. stúdióalbuma ’Deceivers’ címmel és 11 fülbemászó, haragos dallal, természetesen a Century Media Records gondozásában. A Deceiver, Deceiver és a House Of Mirrors után érkező kislemezdal – a Handshake With Hell – megjelenésére a jövő héten, azaz február 4-én, pénteken számíthatunk.

 

 

Michael Amott zenekarvezető így nyilatkozott az anyagról: „Nemrég ünnepeltük a zenekar alapításának 25 éves évfordulóját, most pedig a 11. stúdióalbumunk következik. Könnyen feltételezhetnétek, hogy mostanra már csak sodródunk az árral és csak a megszokott vizeken evezünk, de ez távol áll az igazságtól. Kétségtelenül kihívás minden alkalommal magasabbra tenni a lécet mind dalszerzői, mind produkciós oldalról. Ez elsőre kicsit ijesztőnek tűnik, de ha egyszer elkezdjük, akkor teljesen belemerülünk a kreatív folyamatokba, és akkor tényleg olyan, mintha semmi más nem lenne a világon, és akár hiszed, akár nem, a legtöbbször nagyon jól érezzük magunkat közben. A ’Deceivers’ megírásánál sem volt másként, kizártuk a külvilágot és mélyen belemerültünk az alkotásba. Azt hiszem, ezúttal néhány igazán érdekes zenei és szöveges témát választottunk, lesz olyan dolog, ami egy-két szemöldököt össze fog rántani, de közben megtartottuk a zenekar összes jellegzetes stílusjegyét. A végeredmény pedig ismét teljes sebességgel és erővel szóló Arch Enemy lett!”

Ne feledjük, hogy a ’The European Siege 2022’ turné keretében, október 16-án ellátogat Budapestre az Arch Enemy a Behemoth, a Carcass és az Unto Others társaságában. További részletek az esemény Facebook-oldalán.

’Deceivers’ dallista:

01. Handshake With Hell
02. Deceiver, Deceiver
03. In The Eye Of The Storm
04. The Watcher
05. Poisoned Arrow
06. Sunset Over The Empire
07. House Of Mirrors
08. Spreading Black Wings
09. Mourning Star
10. One Last Time
11. Exiled From Earth

Arch Enemy

Megosztás