A dallamos death metal zászlóshajója hosszú idő után egy új dallal jelentkezett, amelyet a visszarendeződés örömére dobtak be.

Arch Enemy

A 2017-es ’Will To Power’ óta most jelentkezett először új dallal a svéd dallamos death metal gárda. A klippel támogatott Deceiver, Deceivernek reméljük, lesz folytatása, mert hosszú idő van még a 2022 őszére halasztott ’The European Siege’ koncertsorozatig. Az említett turné keretében 2022. október 16-án lép fel az Arch Enemy a Barba Negrában a Behemoth, a Carcass és az Unto Others társaságában.

 

 

A csapat főnöke és fő dalszerzője, Michael Amott így kommentálta legújabb daluk megjelenését: „Várjatok…micsoda? Tényleg négy év telt el azóta, hogy az Arch Enemyvel új dalt adtunk ki? Repül az idő… főleg, ha néhány évig turnézol a világban, majd úgy döntesz, hogy kiveszel egy kis szabadságot, aztán mindannyiunkat elkap egy ki…ott globális világjárvány. Mindenki nehéz időszakon ment keresztül az elmúlt években, és csodálatos látni, hogy most minden visszatér a régi kerékvágásba. Úgy érzem, ez a megfelelő pillanat arra, hogy mi is visszatérjünk egy vadonatúj dallal, a Deceiver, Deceiverrel. Nem a legvidámabb dallam, de higgyétek el nekem, örülünk, hogy visszatérhetünk!”

Megosztás