Négy év után jelentkezett új dallal az Arch Enemy októberben, most viszont másfél hónap után máris itt a második a House Of Mirrors képében.

Arch Enemy

Tavaly októberben a dallamos death metal legendája, az Arch Enemy négy év után először tért vissza új dallal, ez volt a Deceiver, Deceiver, a napokban pedig újabb önálló kislemezzel jelentkeztek, amelyet Jacob Hansen kevert és maszterizált. A House Of Mirrorst Michael Amott gitáros így kommentálta: „Zeneileg ez egy olyan ötlet, ami már egy ideje motoszkált a fejemben, és végre sikerült befejezni. Ahogy az mindig is szokott lenni nálunk, elég sok különböző hangszerelést és demót készítettünk ehhez a dalhoz, amíg végül ki merem jelenteni, kib.szott tökéletes lett!”

 

 

Alissa White-Gluz énekesnő hozzátette: „A House Of Mirrors egy olyan dal, ami az ember pszichéjébe furakodik. A szöveget a szigorú, disztópikus bezártság sötét időszakában írtam, és azt hiszem, az emberek képesek lesznek azonosulni azzal az érzéssel, amikor teljesen egyedül vagy – de sosem igazán egyedül –, csak önmagad múltbeli és jövőbeli változatai vesznek körül társaságként.”

Arch Enemy - House Of Mirrors

Megosztás