Neves gitárosok közreműködésével jövő héten érkezik Rick Altzi első szólólemeze, az ’All Eyes On Me’. Az énekes múltjából olyan zenészek tűntek fel vendégként, mint Joel Hoekstra, Magnus Karlsson, Olaf Lenk vagy Oliver Hartmann. Vagy a most bemutatott Legacyban Magnus Berglund (Arctic Rain).

Rick Altzi

Az At Vance, a Masterplan, a Gathering Of Kings és Herman Frank szólóprojektjének éléről ismerős svéd énekes, Rick Altzi első szólólemeze célegyenesbe érkezett. Jövő pénteken, azaz március 25-én jelenik meg az ’All Eyes On Me’, melyről az első dalt, a Point Of No Returnt éppen egy évvel korábban mutatta be. A lemezt Altzi saját kiadójánál, az RA Musicnál jelenteti meg.

 

 

2021-ben elővezetett még további három kislemezdalt, az Into The Fire-t, a You Don’t Believe In Love-ot és a Motherless Childot, most pedig újabb 10 nótát jelentett be, ezekkel együtt válik teljessé a 14 számos nagylemez. A bejelentéssel egy időben a Legacyt osztotta meg ötödikként. Az albumot Victor Ohlsson keverte göteborgi stúdiójában, a maszteringet Thomas „Plec” Johansson végezte a The Panic Roomban. A lemezen olyan neves gitárosok közreműködnek, mint Joel Hoekstra (Whitesnake, Night Ranger), Matthias IA Eklund (Freak Kitchen), Per Nilsson (Meshuggah), Olaf Lenk (At Vance), Oliver Hartmann (Avantasia), Morgan Jensen (Swedish Erotica), Victor Ohlsson (Gathering of Kings, Saffire), Magnus Karlsson (Freefall, Primal Fear), Andy LaRocque (King Diamond), Magnus Berglund (Arctic Rain), Stefan Lindholm (Vindictiv), Eric Rauti (Dreamland).

Az alapcsapat pedig az alábbi:
Rick Altzi – ének, vokál
Pete Alpenborg – gitár, billentyűs hangszerek
Nalle Påhlsson – basszusgitár
Ken Sandin – basszusgitár
Kevin Kott – dobok
Ulrick Lönnqvist – akusztikus gitár, vokál
Victor Ohlsson – gitár, vokál
Teresia Svensson – vokál
Kimberly Kott – vokál

Az ’All Eyes On Me’ dallistája:

01. Point Of No Return
02. Crash And Fall
03. Into The Fire
04. Run To You
05. Legacy
06. You Don’t Believe In Love
07. Strangers In The Real World
08. Desire
09. Hurting Kind
10. Motherless Child
11. Wind & The Rain
12. Tossin’ And Turnin´
13. Final Warning
14. Where Dreams Never Die

Altzi - All Eyes On Me

Megosztás