Augusztusban új lemezzel jelentkezik a német-olasz All For Metal csapata, akiknek új albuma a „metál isteneiről” fog szólni, a címadó dalnak most megérkezett a képi verziója is. Nálunk március 23-án, azaz ma este lépnek fel a Lordi előzenekaraként.

All For Metal

A német-olasz All For Metal közelgő albuma ’Gods Of Metal’ címmel jelenik meg augusztus 23-án a Reigning Phoenix Music gondozásában. A cím nem is lehetne találóbb, mivel a nyolctagú csapat rohamosan kapaszkodik fel a zenei Olümposz csúcsára, és még messze nem járnak járnak a végénél. Miközben az ugyanazon kiadóhoz tartozó Lordival turnéznak a kontinensen, hogy terjesszék az igét az európai metálrajongók körében, elindították új opusuk előrendelését és a címadó dal klipje is elérhető a rajongók számára, hogy belekóstoljanak a ‘Gods Of Metal’ nektárjába.
Az énekes Tetzel így kommentálta a hírt: „Ez a metál modern korszakához írt himnusz. Hogy kik a »Gods Of Metal«? Nos, ez csak rajtad múlik! De a panteon minden bizonnyal nagy és elismerést érdemlő! Dicsérjük a zenét, a rajongást és a heavy metal szeretetét!”
Antonia Calanna, a másik énekes hozzátette: „Már hónapok óta dolgozunk ezen a kiadványon, és alig várjuk, hogy elkezdődhessen zenei karrierünk új fejezete! A ‘Gods Of Metal’ albummal megalapozzuk hírnevünket a metál világában, és ezúttal keményebbek leszünk, mint az előző lemezünkön!!”
Japánban a 2024-es év a „Sárkány éve”, ezért az album alcíme ennek tiszteletére a ’The Year Of The Dragon’, ami egy újabb ok arra, hogy méltó díszletet adjanak az azonos című dalhoz készült klipnek, amely természetesen a ’Gods Of Metal’-on is helyet kap majd.
Az album többféle formátumban jelenik meg, az előrendelési oldalon már rendelhető a sima digipack CD, kétféle színes vinyl, dedikált CD a lemezbemutató koncertre szóló jeggyel, digipack CD zenekari pólóval és két különleges csomag, ahol a lemez és felvarró mellé a két énekes egyikének szobra kerül a csomagba, a vásárló választása szerint.

 

 

All For Metal
A zenekar ma este a Lordi vendégeként lép fel Magyarországon. A koncerttel kapcsolatos hír, hogy a rendezvény a nagy érdeklődés miatt átkerült a Barba Negra Red Stage-re, természetesen a megváltott jegyek érvényesek az új helyszínre is, sőt, így ott helyben is vásárolhatók még belépők a nagyobbik sátorba.

A ma esti menetrend:
19:00 – kapunyitás
19:45 – All For Metal
21:00 – Lordi

All For Metal - Gods Of Metal

Megosztás