Thomas Winkler, aki Angus McFife-ként volt a Gloryhammer énekese, Angus McSixként tért vissza új zenekara élén, melynek dalait az Orden Ogan főnökével, Seeb Levermann-nal közösen írta.

angus mcsix

Üdvözlet nektek, Föld bolygó harcosai! Angus visszatért! Csatlakozzatok a feltámadt hőshöz útján, hogy elnyerje a Sixcalibur kard erejét, legyőzze a poklot és visszatérjen az élők világába!

 

 

Miután Angus herceg hősi halált halt az emberek és goblinok történetének egyik legnagyobb csatájában, úgy tűnt, Skócia és az egész galaxis minden reménye elveszett. A Mártírok Birodalmában Angus számára minden elhalványult, mint valami ködös álom a távoli múltból. Ám amikor hirtelen elméjébe villan, hogy otthona veszélyben van, a herceg elindul vissza az élők világába. Oda az egyetlen út a pokol mélyén lévő kapun át vezet, amelyet a mindenható „Sixcalibur” kard zár le. Amikor Angus kihúzza a pengét, alapvető átalakuláson megy keresztül és az aranyló hőssé, Angus McSixszé válva megmenekül az alvilág karmai közül. Angus, aki újra le akarja győzni régi ellenfelét, nem is sejti, hogy épp most nyitotta meg a kaput az élők világába való visszatéréshez egy sokkal sötétebb hatalom, Seebulon fődémon, minden gonosz forrása előtt.

Hősünk tehát visszaküzdötte magát az élők világába és Angus McSix néven bemutatja ‘Angus McSix And The Sword Of Power’ című debütáló albumát, amely április 7-én jelenik meg a Napalm Records gondozásában. Az új zenekarban Angus McSix (Thomas Winkler, a Gloryhammer exénekese) oldalán megjelenik a fődémon, Seebulon (Sebastian „Seeb” Levermann, az Orden Ogan énekese, egyben elismert producer), az őrjöngő skandináv izompacsirta, Skaw! (Manu Lotter, a Rhapsody Of Fire dobosa) és a lézeramazonok gyönyörű királynője, Thalestris (Thalia Bellazecca, az Æxylium jelenlegi, a Frozen Crown volt gitárosa). Együtt eddig sosem látott kalandokat élnek át. Az első kislemezen, a Master Of The Universe-ben a legendás herceg énekhangja energikus power metal dallamokkal keveredik, a hozzá készült videóban hősünk új megjelenése először mutatkozik meg teljes pompájában, ahogy aranyló páncéljában, új szövetségeseivel máris készen áll a nagy csatákra.

Angus McSix így buzdította híveit az új dallal kapcsolatban: „Vártunk, mint harcosok a sorsdöntő csata előtt. Végre eljött a nap, hogy veletek együtt egy új, legyőzhetetlen, ezernyi hangból álló sereget alkossunk. Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy együtt ünnepelhetjük veletek ennek az eposznak a kezdetét. Élesítsétek kardjaitokat és emelkedjetek egy magasabb szintre, hogy az univerzum uraivá váljunk!”

Az album sokféle formátumban lát napvilágot, többféle vinyl verzióban, magnókazettán, CD-n és digitálisan is elérhető lesz, és kiadják egy limitált deluxe boxsetben is.

angus mcsix deluxe boxset

Az ’Angus McSix And The Sword Of Power’ dallistája:

01. Master Of The Universe
02. Sixcalibur
03. Laser-Shooting Dinosaur
04. Amazons Of Caledonia
05. Ride To Hell
06. Starlord Of The Sixtus Stellar System
07. The Vision In The Fires (Intro)
08. Eternal Warrior
09. The Key To Eternity
10. In A Past Reality
11. Fireflies Of Doom
12. Just A Fool Will Play Tricks On Angus McSix (bónuszdal)

angus mcsix album

Megosztás