Az Age Of Nemesis Facebook-oldalán jelent meg a szomorú hír, miszerint nem működik tovább a banda. Ez az Utolsó kép a zenekarról. Elszáll a dal, de megmarad a kép, Megnézhetjük majd a múlt ígéretét. A filmnek is már vége, Tisztul már a fény, Nem maradt már más, csak utolsó kép.”

Age Of Nemesis

1997-ben Nemesis néven alakult, majd 2005-től Age Of Nemesis néven működött az a zenekar, melyet a progresszív műfaj kedvelői a szívükbe zártak. Az ötösfogat nevében Fábián Zoltán tette közzé ezt a bejegyzést: „Szomorúan tudatjuk mindenkivel, hogy egy korszak véget ért… Most elköszönünk és megköszönünk minden pillanatot, minden érzést, amit Tőletek kaptunk az évek során. Őszintén reméljük, hogy emlékezetetekben megmaradnak a hangok, dallamok, gondolatok, melyek most már az örökkévalóságban visszhangzanak tovább… Age Of Nemesis. Nehezen, de véglegesen meghozott döntésem alapján az Age Of Nemesis zenekar befejezte működését. 1998-ban a székesfehérvári Bahnhofban volt a zenekar bemutatkozása és 2019-ben a FEZEN Fesztivál keretein belül volt az utolsó koncert… Számomra így kerek a Nemesis története… Szeretném megköszönni mindenkinek az együtt töltött éveket, befektetett energiát, a sok élményt, szeretetet. Minden zenésztársamnak további sok sikert kívánok! – Fábián Zoltán”

Az Age Of Nemesis utolsó koncertjéről, amit a 2019-es FEZEN Fesztiválon adtak, mi is beszámoltunk. Az utolsó dal pedig legyen ez, amit meghallgatunk tőlük!

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás