Adrian Smith volt a BBC ’The Rock Show With Johnny Walker’ műsorában a ‘Rock God’ rovat kiemelt vendége.

Adrian Smith

A brit közszolgálati televízió rockzenei műsorába meghívták az Iron Maiden szürke eminenciását, aki azt a feladatot kapta, hogy nevezze meg, ki számára a rockisten”. Adrian Smith Paul Rodgerst jelölte meg, amit így indokolt: „Kamaszkoromban a Free volt az egyik kedvenc bandám, és most is szeretem ezt a fesztelen blues-rockot a hetvenes évek elejéről.”

 

 

Adrian Smith megosztott egy személyes történetet is Paul Rodgersről: „Egyszer találkoztunk valamikor a kilencvenes években. Apámnak kértem időpontot egy orvoshoz, mert volt néhány problémája. Ahogy az nálam lenni szokott, elkéstem és amikor elmentem érte, apám ott ült a váróteremben és csevegett valakivel, aki nem volt más, mint Paul Rodgers. Apa közben odafordult hozzám, és annyit mondott: »Adrian, késtél, mint mindig, de semmi baj, ezzel a kedves fiatalemberrel jót beszélgettem. Azt mondja magáról, valami énekes.« Az ő kedvence Perry Como volt, lövése nem lehetett, hogy ki az a Paul Rodgers, aranyos volt az öreg.”

Adrian Smith önéletrajza, a ’Monsters Of River & Rock’ szeptemberben jelent meg, március 26-án pedig érkezik közös albuma Richie Kotzennel ’Smith /Kotzen’ címmel.

Megosztás