Az Abaházi.RT hétfőn debütál a nagy audiostreaming szolgáltatóknál, Abaházi Csaba bandája rögtön két dallal is jelentkezik!

Abaházi Csaba és csapata eddig nem volt megtalálható a streaming szolgáltatóknál, mindössze egy klip látható a YouTube-on, ami a Képzeld el! című dalhoz készült. Most azonban egyszerre két kislemeznóta is megjelenik azokon a platformokon, ahol manapság a legtöbb zenehallgató megtalálja kedvenceit (Spotify, Apple Music, Deezer).
Az egyik a már említett Képzeld el!, amit 2022 tavaszán készített a csapat, a másik pedig az egy évvel korábban készült Hello báttya, ami egy „válaszdal”. A Tankcsapda Szevasz öcsém című szerzeményében feltett kérdésekre adott válaszokból írta Csaba a szöveget, a zenét – részben a már említett Tankcsapda-dal egyes elemeit is felhasználva – az Abaházi.RT gitárosa, Beke Péter jegyzi.

 

 

A megjelenések dátuma: június 26. hétfő, már mindkét dal presave-elhető a nálunk legnagyobb streamereknél:
Képzeld el!
Hello báttya

A zenekar folyamatosan készít újabb felvételeket (nemcsak új dalokat, hanem Csaba korábbi csapatainak sikerdalait is rögzítik), így aztán újabb megjelenésekre lehet számítani még a nyár folyamán!

Megosztás