Ha nem tudod kivárni a Lindemann koncertfelvételének megjelenését, akkor van egy jó hírünk: a mozikban is megnézheted a rendhagyó koncertfilmet, méghozzá egy nappal a kiadvány boltokba kerülését megelőzően.

Lindemann

A német-svéd indusztriális metál szupergroup – a Rammstein-frontember Till Lindemann és a Hypocrisy, valamint a Pain zenekarokból ismert multiinstrumentalista producer, Peter Tägtgren duója – adta a legutolsó nagyszabású koncertek egyikét a koronavírushoz kapcsolódó, világméretű lezárások előtt. A Lindemann névvel színpadra lépő, zabolátlanul nyers és provokatív koncertjeiről híres formáció 2020 márciusában, a moszkvai VTB Arénában megtartott fellépéséről a videóklipek és a metál világában otthonosan mozgó Serghey Grey rendező és csapata monumentális koncertfilmet készített.

 

 

2020 novemberében a két zenész úgy döntött, hogy a jövőben más projektekre fókuszálnak, így a ’Live in Moscow’ koncertfilm a Lindemann utolsó fellépéseként egyúttal emléket állít ennek a két kivételes zenészből álló formációnak, amely mindössze két albumot adott ki, ezekkel mégis meg tudta teremteni saját, egyedi zenei hangzásvilágát. A koncertfilm világszerte csak egyetlen napon, 2021. május 20-án látható a mozikban, Magyarországon egyedül a Pólus Moziban.

A Facebook-eseményért kattints erre a linkre: https://www.facebook.com/events/254495606424895

Megosztás