Mivel az idei év alaposan keresztülhúzta a zeneipar számításait (is), a kényszerszünetet több eladó új zenék komponálásával tölti, ami alól úgy tűnik, a Rammstein sem kivétel.

Rammstein

A tavasz folyamán Christopher „Doom” Schneider, a Rammstein dobosa nyilatkozta egy interjúban, hogy a tíz év várakozás után megjelent visszatérő albumuk készítésének idejéből sok befejezetlen daluk és ötletük maradt, amiken szeretnének tovább dolgozni. „Még mindig nagyon sok ötletünk és befejezetlen dalunk maradt az előző album elkészítésének idejéből. Találkoztunk a többiekkel és jelenleg az új számokon dolgozunk, illetve a meglévőket fejezzük be.”

 

 

Úgy tűnik, tényleg készülnek valamire, mivel a zenekar több tagját is látni vélték a franciaországi Saint-Rémy-de-Provence városában, a La Fabrique stúdió környékén. Doom ugyanakkor nem erősítette meg, hogy a szóban forgó szerzemények mikor és milyen formában látnak napvilágot, de mivel az előző album is tíz év szünet után jelent meg, nem valószínű, hogy a közeljövőben új dalokat hallunk tőlük, bár sosem lehet tudni…

Megosztás