Csillag Endre „Csuka” (Zártosztály, ex-EDDA) most készítette el 2015-ös szólólemezének, a ‘Csillagok és gyémántok’-nak záró tételéhez, a Wherever You Go (I Remember Gary Moore)-hoz a videóklipet.

Csillag Endre Csuka

Jobb későn, mint soha! 2015 óta várok erre a klipre. „Gary Moore annak idején egy-egy lemezzel tisztelgett példaképei előtt (’Blues For Greeny’, ’Blues For Jimi’). Csuka, te csak egy dallal tisztelegtél a nagy gitáros előtt, aminek én azt a címet adtam volna, hogy Blues For Gary. Jól van, a Wherever You Go (I Remember Gary Moore) sem rossz… Egy dalba sűrített virtuális emlékmű. Számomra a lemez csúcspontja, tökéletes lezárása”írtuk róla még annak idején.

 

 

A 12 éve elhunyt ír gitáros, Gary Moore nagyon sokak példaképe volt Magyarországon is, Csillag Endre (Zártosztály, ex-EDDA) is nagy tisztelője volt a Thin Lizzyt is megjárt húristennek. A most videón is bemutatott, Wherever You Go (I Remember Gary Moore) emlékdalt még a 2015-ben megjelent ‘Csillagok és gyémántok’ című – eddigi egyetlen – szólólemezére írta. Jó újra hallgatni, és a képi körítés is tökéletes hozzá!

Megosztás