Most októberben jelenik meg a Within Temptation ‘Bleed Out’ című albuma, de csak jövő októberben turnéztatják meg. Viszont a jó hír, hogy ezúttal Budapest is bekerült a célállomások közé.

Within Temptation

Különleges és látványos élményekkel várja 2024-ben a közönséget a Within Temptation: a kontinens egyik legsikeresebb metálzenekara ma hirdette meg ‘Bleed Out’ című jövő évi turnéját, ami az Egyesült Királyságot és Európát érinti. Az egy év múlva induló koncertsorozat a szimfonikus metált játszó holland csapat idén október 20-án megjelenő ‘Bleed Out’ című lemezét mutatja be, Budapestre 2024. október 18-án érkeznek, a Barba Negrában lépnek fel.

 

 

Ez a turné lesz az első nagyszabású élő produkciója a Within Temptationnek a 2022-es ‘Worlds Collide’ turné óta, ahol az Evanescence-szel közösen járták be Európát. Magyarország akkor kimaradt a sorból, ezúttal azonban másként lesz. Sharon den Adel, a zenekar énekesnője azt is kiemelte, hogy a koncertek nem csak a Within Temptation nyolcadik nagylemezéről szólnak majd, a nézők megtapasztalhatják azt a tüzet és szenvedélyt, ami a zenekart élőben jellemzi. Az albumhoz tartozó legutóbbi kislemez a Ritual, ami szeptember végén jelent meg, és a zenekar szerint az egyik „legperverzebb” dal, amit valaha írtak. A dalt ráadásul Quentin Tarantino 1996-os klasszikus filmje, az ‘Alkonyattól pirkadatig’ ihlette. „Ez egy csábításról szóló dal – mondta Sharon –, arról szól, hogy egy hölgy átveszi a hatalmat a férfiak uralta világban, és magához ragadja a kezdeményező szerepet.” Nos, kár, hogy klipet nem forgattak ehhez a témához!

2024. október 18-át tehát már most írd be a naptáradba, ekkor érkezik a Within Temptation Budapestre! A jegyek már ezen a héten elérhetővé válnak: október 4-én 10 órakor a zenekar rajongói és a Concerto Music követői szerezhetik be elsőként, a normál jegyelővétel október 6-án 10 órakor indul. Ezen az oldalon ülőhelyet és szeparált bárt elérhetővé tevő balkonjegyet is vehetsz majd, és egy exkluzív póló rendelésére is mód lesz, ami a turnén nem lesz kapható. A zenekar weboldalán VIP csomagot is vásárolhatsz a jegy mellé.

A Concerto Music bemutatja: Bleed Out 2024 Tour
Budapest, Barba Negra, 2024. október 18. péntek
Within Temptation koncert
Belépő: early bird jegyek 13 900 Ft (limitált számban), normál elővételben 15 900 Ft, a koncert napján 17 900 Ft. Balkonjegyek 18 900 Ft (limitált számban).
A jegyek a www.tixa.hu oldalon keresztül lesznek elérhetők a fent említett dátumtól. További infók az esemény Facebook-oldalán.

Within Temptation

Megosztás