Június 19-től lesz kapható az új Whitesnake válogatásalbum, mely a ’Red, White And Blues’ trilógia első kiadványa. A fehér színű ’The Rock Album’-on található dalok közül most kettőhöz készítettek kisfilmet David Coverdale-ék.

Whitesnake

A Rhino Records gondozásában jelenik meg június 19-én a ’The Rock Album’, mely a csapat legjobb rockdalainak válogatása, azonban mindegyik dal felújított változatban hallható a kiadványon. „Mindegyik dalt újra átfésültük, újrakevertük és újramasztereltük. Néhányat zeneileg kidíszítettünk ott, ahol társproduceremmel, Michael McIntyre-rel és Christopher Collier hangmérnökkel úgy éreztük, hogy szükséges annak érdekében, hogy a legjobbat hozzuk ki ezekből a dalokból.” – mondta David Coverdale az új kiadványról.

 

 

Az anyag egyébként az első felvonása a csapat ’Red, White And Blues’ trilógiájának, a következő két fejezet ’Love Songs’ (red) és ’The Blues Album’ (blue) címmel kerül forgalomba a későbbiekben. Érdekesség, hogy a júniusban érkező pakkban egy korábban sosem hallott dal is helyet kapott, amit a tavaly megjelent nagylemez, a ’Flesh & Blood’ készítésének során hoztak össze. Az Always The Same és a Restless Heart után most az Anything You Want és a Give Me All Your Love új videóinak köszönhetően mehetünk vissza egy rövid időre a csapat történetében.

 

Megosztás