Don Dokken egy friss interjúban alaposan ráijesztett a rajongókra, azonban Mikkey Dee tisztázta a helyzetet és megnyugtatott mindenkit, hogy már jól van a koronavírus-fertőzés után. 

Mikkey Dee

A napokban egy interjú során Don Dokken arról beszélt, hogy miért nem vállalta gitárosuk, Jon Levin a banda közelgő koncertjeit, aki helyett Reb Beach ugrik be a Whitesnake-ből. Az interjúban elmondta, hogy Jon édesapja 90 éves, és mivel a gitáros gondoskodik róla, ezért nem szeretné vállalni a vírushelyzet enyhülésének ellenére sem a koncerteket.


A koronavírusról Dokkennek az is eszébe jutott, hogy barátja, Mikkey Dee is megfertőződött (amit egyébként nem vertek nagydobra), azonban állapotával kapcsolatban pontatlan információkat közölt. A Scorpions dobosa a következőképpen helyesbítette Don mondandóját: Igen, elkaptam a koronavírust, és nagyjából egy hónapig voltam beteg, azonban április közepe óta egészséges vagyok. Április vége óta ráadásul jégkorongozom és dobolok is. Sajnos barátom, Don néhány infót rosszul hallott, ugyanis nem Ausztráliában, hanem Svédországban betegedtem meg és nem tizenhat kilót, hanem hét kilót fogytam. Azonban ahogy korábban említettem, már teljesen felépültem.” 

Ahogy arról épp tegnap írtunk, a Scorpions gőzerővel dolgozik új lemezén, ami nagyon várósnak ígérkezik az eddig elhangzott ígéretek alapján.

 

Megosztás