Közel egy évvel előző albuma után augusztusban új lemezzel jelentkezik a Warkings legénysége, ami a ’Revolution’ névre hallgat. A második kislemezes dal Spartacus történetét meséli el, amihez szöveges videó is készült.

Warkings

„Eljött a Forradalom ideje!” – állítja a power metalban utazó Warkings, akik színtiszta heavy metalból „kovácsolt” fegyverekkel térnek vissza a dicsőséges csatamezőkre. A ’Revolution’ névre keresztelt harmadik albumuk augusztus 20-án jelenik meg a Napalm Recordsnál, közel egy évvel előző lemezük után. Korábban már jelentkeztek egy videóval, így a Fight refrénje már ismerős lehet.

 

 

Ezúttal a hatalmas Tribune kiereszti hangját, hogy elmesélje Spartacus történetét, a legendás gladiátorét, aki a Római Birodalom elleni nagy rabszolgafelkelést vezette. A Warkings nem mással, mint The Lost Lorddal (aki Chris Harms, a Lord Of The Lost énekese) karöltve kovácsolta fegyvereit és készítette el a ’Revolution’-t, ami örökre megragad minden harcos fejében. „Egyesek hősnek, mások lázadónak nevezik, mi pedig elmeséljük a történetét a hatalmas The Lost Lord segítségével – jegyezte meg Tribune a dallal kapcsolatban. – Halj meg Spartacusért!”

„Vannak pillanatok amikor rájövök, hogy ott szunnyad bennem a power metal iránti szenvedély, amit soha nem tudtam beilleszteni egyik zenekaromba vagy projektembe sem – nyilatkozta Chris Harms. –Nagyon hálás voltam, amikor a heavy metal négy gladiátora megkeresett és lehetőséget adott, hogy The Lost Lord néven szerepeljek a dalban. A Spartacus egy monumentális erőgép, aminek felvételét nagyon élveztem. Alig várom, hogy egyszer élőben is előadhassam a dalt – természetesen szandálban és sisakban!”

A lemez digitális, digipack CD, fekete, márvány és kék színű vinyl, valamint limitált deluxe formátumban jelenik meg, amiben a CD-n kívül egy bőr csuklószorító, dedikált autogram kártyák és pass található, ráadásul minden ötödikben egy speciális dedikált kártya is lapul.

A ’Revolution’ dallistája:

01. We Are The Fire
02. Sparta – Part II
03. Fight
04. Spartacus
05. Kill For The King
06. Deus Io Vult
07. Ave Roma
08. Ragnar
09. By The Blade
10. Where Dreams Die

Warkings

Megosztás