Egy friss interjúban Jeff Scott Soto elárulta, hogy dolgoznak a 2018-ban kiadott ’Earthrage’ folytatásán a dallamos rock szupercsapattal.

W.E.T.

Jelenleg a Sons Of Apollo ügyeit kezeli kiemelt helyen Jeff Scott Soto énekes, azonban egy friss interjúban a Billboardnak elárulta, hogy már dolgoznak a W.E.T. új albumán is. A csapat legutóbbi lemeze 2018-ban jelent meg ’Earthrage’ címmel, és ezek szerint ezúttal nem kell több évet várni egy új anyagra.

Erik Martensson, a banda motorja egy korábbi interjúban a következőképpen beszélt a W.E.T.-ről és azokról a zenekarokról, akikkel nem koncerteznek aktívan: „Egyetértek azzal, hogy addig nem lehet zenekarról beszélni, amíg nem játszottatok élőben. Személy szerint én kivagyok ezektől a stúdiós projektektől, mert nagy részük egyszerűen baromság, lehet akár tíz dalszerző is egy lemezen. Azért készülnek ezek az albumok, hogy a kiadótól pénzt szerezzenek, a kiadó pedig a rajta hallható nevek miatt tudja eladni. Ezeket a bandákat nem is tekintem igazi csapatoknak, ezek csak projektek. A Nordic Union [a Ronnie Atkinsszel közös banda] és a W.E.T. viszont a kettő között van. Zenekarként készítünk albumokat saját dalokkal, nincsenek külsős dalszerzőink. De egyetértek azzal, hogy amíg nem játszunk élőben, addig nem lehet rendes zenekarról beszélni. Mondjuk a Led Zeppelint sem láttam soha élőben, ennek ellenére még mindig élvezem a lemezeiket. Magában az albumban is van érték.”

Megosztás