A Golden Robot Records nemrég jelentette be, hogy leigazolták a legendás Vanilla Fudge zenekart. A bejelentés megünneplésére ki is adták a Led Zeppelin Immigrant Song feldolgozásának remaszterizált változatát és az azt kísérő videót.

Vanilla Fudge

„A Led Zeppelin Immigrant Songja minden idők egyik leghatalamasabb nótája. Hogyan lehet ezt még fokozni? Nos, sehogy, de úgy döntöttünk, hogy egyszerűen csak jól érezzük magunkat. Kitaláltam ezt az On Green Dolphin Street-szerű akkordmenetet, mint szintetizátor-intrót, amely nagyon jól működött. A srácok gyorsan belezúgtak és szinte fellelkesültek tőle. Carmine nagyszerű munkát végzett a dobsávval, Tim és Vince is állati jók voltak. Floridában énekeltem fel a dalt és visszaküldtem Carmine-nak Los Angelesbe, ő végezte a keverést. Remélem, imádni fogjátok!” – mondta Mark Stein.

„A GRR-nek megtiszteltetés, hogy ilyen klasszikus zenekar szerepel a kiadónál, akik többek között a legutóbbi Quentin Tarantino-film, a ‘Once Upon A Time In Hollywood’ főcímdalát, a You Keep Me Hangin’ Ont is éneklik. Izgatottan várjuk az új remaszterelt Led Zeppelin- és Supremes-albumok kiadását a következő 12 hónapban.” – mondta az aláírás után Mark Alexander-Erber (elnök és alapító | Golden Robot Global Entertainment Group).

A ‘Vanilla Zeppelin’ címen megjelenő album a 2006-os ‘Out Through The In Door’ remaszterelt újrakiadása lesz, de 2021-ben a Vanilla Fudge új albumot is kiad ‘The Supreme Vanilla Fudge’ címmel, amelyen a legendás The Supremes 10 dalát dolgozzák fel, klasszikus Fudge módon. Az új albumon a zenekar mind a négy eredeti tagja szerepel: Mark Stein, Carmine Appice, Vinnie Martel és Tim Bogert (aki már nem turnézik, de a lemez néhány számában szerepelni fog), valamint Pete Bremy turné-basszusgitáros.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás