Legtöbb kollégájához hasonlóan Robert Plant és Alison Krauss is elkezdett turnézni, ha már a járványhelyzet lehetővé tette. Robert Plant két éve lépett utoljára színpadra, és rögtön a turné első állomásán elhangzott a Led Zeppelin egyik 1971-es klasszikusa is, amelyet még sohasem adtak elő együtt. 

Tavaly novemberben több mint egy évtized után adta ki második közös albumát Robert Plant és Alison Krauss ’Raise The Roof’ címmel, és szerdán el is kezdődött az album promóciós hangversenykörútja az Egyesült Államokban, New York állam Canandaigua nevű kisvárosában. A koncerten mindkét közös albumról játszottak dalokat, mint például a Rich Woman, a Fortune Teller, a Gone Gone Gone vagy a Can’t Let Go, de a Led Zeppelin se maradt ki a kínálatból, így elhangzott a Rock And Roll, a The Battle Of Evermore és a When The Levee Breaks is.
„Körülbelül 6000 közös dalunk van talonban. Ha minden rendben van és semmi sem gátol bennünket, útnak indulunk koncertezni, megállunk egy kisvárosban, ahol összerakjuk a cuccot és felveszünk egy albumot” – nyilatkozta Robert Plant még tavaly, a lezárások idején.
Íme, a Zep Rock And Rollja a duó előadásában, az alig több mint 10 ezer lakosú Canandaigua városkából:

 

 

Megosztás