Ezúttal nem új dalt, hanem csak egy friss klipet mutatott be a Vanden Plas. A germán proggerek decemberben hozzák ki új albumukat, amiről legutóbb a When The World Is Falling Down mutatkozott be. 

Vanden Plas

‘The Ghost Xperiment – Illumination’ címmel jelenik meg december 4-én a Frontiers Musicnál a Vanden Plas új albuma, a tavaly kiadott ‘The Ghost Xperiment – Awakening’ folytatása. „Évekig vezérelt a gondolat, hogy egy olyan szellemtörténetet írjak, mely más megvilágításba helyezi a műfajt és a végén egy hihető magyarázatot ad a közönségnek.” – mesélte a lemez tematikájáról Andy Kuntz énekes. A banda frontembere addig kutakodott, míg megtalálta azt a sztorit, amit felhasználhat a szóban forgó albumokhoz, ami nem más, mint a nekromancia. „Azonnal tudtam, hogy megtaláltam az alapját annak a történetnek, amit régóta kerestem.”

 

 

Alább az Under The Horizon után debütált When The World Is Falling Down klipje tekinthető meg ezúttal, a kiadó honlapjáról pedig előrendelhető a decemberben érkező anyag különböző formátumokban.

Megosztás