Ők is áttették tavaszról őszre az idei turnét, bár Magyarországon már feloldották a korlátozásokat, ez nincs így Európa minden országában. A márciusi U.D.O.-koncertre ezért novemberig kell várnunk.

U.D.O.

„És megint el kell halasztanunk az európai turnét… Mindent megpróbáltunk, hogy a koncertek márciusban, áprilisban és májusban legyenek, de a folyamatban lévő – és az egyes országokban különböző – korlátozások miatt ez egyszerűen lehetetlen.
Szerencsére minden koncertre tudtunk helyettesítő dátumokat találni. Minden jegy érvényes marad!” – áll a zenekar közleményében.

 

 

A banda 2022 őszén európai turnén mutatja be új lemezét, a ‘Game Over’-t, több előzenekar kíséretében. Budapesten november 15-én lépnek fel a Barba Negra színpadán. Jegyek már kaphatók, illetve a korábbi időpontokra megvásároltak természetesen érvényben maradnak!

A csapat az orosz-ukrán háború kitörése után a They Want War című korai slágerével tiltakozott az agresszió ellen, és egyben lemondta a háborús övezetbe szervezett turnéját: „Megdöbbenve és megtört szívvel látjuk az Ukrajnában zajló eseményeket. A háború soha nem volt és soha nem is lesz megoldás! Annyi csodálatos és békésen lezajlott turnén vagyunk túl fantasztikus rajongóinkkal együtt mind Ukrajnában, mind Oroszországban. Minden gondolatunk és együttérzésünk az ártatlan embereké, akik szenvednek ettől az agressziótól. Maradjatok erősek!
Nagyon elszomorít minket, hogy a jelenlegi körülmények között nem lesz lehetséges ezekben az országokban turnézni.”

U.D.O.

Megosztás