Dee Snider azt nyilatkozta, hogy ha a zenekar tagjai leszavazták volna az image-hez tartozó smink viseletét, kilépett volna a Twisted Sisterből.

Dee Snider

Egy brazil rádióműsorban a riporter az egykori Twisted Sister frontemberének, Dee Snidernek szegezte a kérdést, hogy a ‘Stay Hungry’ albumhoz tartozó képsorozat készítésekor nem érezte-e magát a zenekar az image csapdájában.

 

 

Az énekes ezt a választ adta: „Igen is, nem is. A KISS-től eltérően mi maszk nélkül is mutatkoztunk minden album borítóján, sosem rejtettük el az emberek elől a valódi megjelenésünket. Volt, akinek nem tetszett a smink, például Marco Mendozának, aki arra próbált rávenni minket, hogy szabaduljunk meg tőle. Még a ’Stay Hungry’ album megjelenése előtt egy találkozót is kezdeményezett, ahol azt akarta, hogy szavazzunk az ügyről, végül 3:2 arányban úgy döntöttünk, hogy marad a maszk. Marco és A.J. Pero szavaztak ellene, Jay Jay French, Eddie Ojeda és én voksoltunk mellette, Marco és A.J. akkoriban új tagoknak számítottak. Ha az eredmény az lett volna, hogy hagyjuk el a sminket, valószínűleg kiléptem volna a bandából.”

Megosztás