Nem lehet elég korán kezdeni a rockerré nevelést! Megjelent egy lemez, mely a KISS legnagyobb slágereinek altatódal-változatait tartalmazza. Már csak egy KISS-figurákat tartalmazó babaforgó hiányzik a boldogsághoz, de az még Gene-éknek sem jutott eszébe!

KISS

A Twinkle Twinkle Little Rock Star, amely kedvenc előadóid slágereiből gyönyörű altatódal-verziókat készít, kiadta a ‘Lullaby Versions Of KISS’-t. Szunyókálj egyet az I Was Made For Lovin’ You dallamaira!

 

 

A Twinkle Twinkle Little Rock Start azoknak a szülőknek találták ki, akik legnagyobb szenvedélyüket, a zene szeretetét akarják átadni gyermeküknek. Átalakítják a népszerű zenéket instrumentális altatódalokká, amelyek tökéletesek a csecsemők elalvásához, de akár a jógázóknak, vagy egyszerű relaxációhoz is ajánlják. A szülők megnyugtató altatódal stílusban játszhatják le a különféle zenéket Lady Gagától a Metallicáig. A maga több mint 135 címes listájával a Twinkle Twinkle Little Rock Star a világ legnagyobb pop-, rock- és metálzenei altatódalainak gyűjtőhelye.

A ‘Lullaby Versions Of KISS’ dallistája:

01. I Was Made For Lovin’ You
02. Rock And Roll All Nite
03. Detroit Rock City
04. Heaven’s On Fire
05. Forever
06. Lick It Up
07. Strutter
08. Beth
09. Crazy Crazy Nights
10. Love Gun

Lullaby Versions Of KISS

Megosztás